Pazartesi, Ağustos 28, 2006

Kuzum yoksa sen balik misin?

eğer bir ors isen sessiz ol; yok eğer cekic isen siki vur...
 

Tavuk mu yumurtadan cikti, yoksa yumurta mı tavuktan demeyecegim… Malumunuz uzere gecti artik bunun modasi…
Ama baliklar mi alik olur, yoksa aliklar midir balik olan deyip yine dokunduracagim yumurta-tavuk meselesine… Oldu da bir cikis noktasi bulursam horoz gibi “benden cikmadigi kesin” diye; sonuca ulasabilecegim bu derin felsefe karsinda !
Havalar biliyorsunuz pek bir sicak gidiyor su gunlerde… Sicak olan havalar midir bizler miyiz bunu da pek kestirebilmis degilim ! Birseyler sicak ama; aramiz mi sicak yoksa? Buyrun bir de buradan yakin! Yaniyor muyuz kuzum? Yoksa yakiyor muyuz? Bir kivilcim mi bu arayi isitan, yoksa herseyi yakip kavuran kul eden bir alev mi?
Kuzum ne olacak biliyor musun bu gidisle; izgara balik olacagiz ! Alik-malik hak getire olacak yani… Hikaye olacak yani !
Canim cigerim balik burcum pek bir espri konusu bu alik meselesinde… Tamamdir; sakin bir burctur… Sessiz olmayi sever… Hayal kurmayi sever… Dusleri sever… Ruyalari sever… Hulyalarda olmayi sever… Ayaklarinin yerden kesilmesini sever… Mutlu olmayi sever… Duygulari sever… Sevmeyi sever… Sevilmeyi sever… Herseyi sever… Otu da sever b.ku da sever:) Bortuyu de sever bocegi de sever… Sevmeyi sever iste… Bir de Seray Sever (Kim yazar; gonul yazar gibi oldu… Ama idare ediverin iste, her espri entel-dantel olacak degil ya… Cok mu takildiniz espriye, dewam edin o halde yaziya tatlim)
Bu mudur bu gariban burcu alik yapan !
Yoksa balik-alik kafiyesinde mi gizlidir bu mubabettin sirri….
Kuzum; soyler misin bana… Kac balik tanidin alik olan… Simdi diyeceksin sazansiniz siz; herseye atliyorsunuz, sizden iyi alik Sam’da kayisi diye… Kuzum; sazan baliktir ama her balik sazan midir?
Geldik iki balik bir araya… Oldu mu aligin alasi ! Sinerji dogdu, fazla enerji dagitti ! Hooop baglar koptu ! Olsun varsin; muhabbet izgarada bitecek demistim; 2 duble raki, 1 parca beyaz peynir, 1 tabak kavun, 3-5 sap roka… Toparlar yine dagilan aliklarimizi !
Dagilan aliklarimiz dedim de; aklima geldi… Su sazan olayina geri donsek… Sazanlarim benim… Biraz da sizin kulaklarinizi cinlatsak?! Desek ki; balik; aliktir, peki her alik da balik midir?
Kuzum yoksa sen alik misin? Anlasilan o ki; oylesin… Nerde yasarsin sevgili aligim… Tatli su aligi misin, tuzlu su aligi mi? Yoksa seni akvaryuma mi kapattilar; ozel bakim deyip kandirdilar… Ya da kavanozda mi yasiyorsun, sahibin 3-5 gunde bir suyunu degistiriyor… Yoksa kadehte bogulan bir alik misin?
Kuzum yoksa sen balik misin?
Oyleyse; yerim ben seni ham ham !!!
Unutmadan; sarkimizdaki sozleri de hatirlatalim yeri gelmisken:

We just poked a little pie,
For the fun that people have at night
Late at night don’t need hostility
The timed smile and pause the free

Cup of tea take time to tihnk yeah
Time to risk a life a life a life
Sweet and handsome soft and porky
You pig out ‘til you’ve seen the light
You pig out ‘til you’ve seen the light

Ne demistik en son? Oyleyse; yerim ben seni ham ham !!!

Hiç yorum yok :

Yorum Gönder